Weleda

Weleda huidverzorging producten online bestellen? Bekijk het aanbod hier in onze online shop!

100% Biologische huidverzorging

Weleda verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en biologisch. Ze vormen de basis voor uw huidverzorging, gelaatsverzorging en haarverzorging. U kan al onze Weleda producten hier in de online shop bekijken en bestellen.

Weleda huidverzorging producten online bestellen? Bekijk het aanbod hier in onze online shop!

100% Biologische huidverzorging

Weleda verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en biologisch. Ze vormen de basis voor uw huidverzorging, gelaatsverzorging en haarverzorging. U kan al onze Weleda producten hier in de online shop bekijken en bestellen.

Meer

Weleda 

Subcategorieën

 • Geschenktips...

  In onze online Weleda shop koop je de beste biologische en natuurlijke verzorgingsproducten. Bekijk welke bio verzorgingsproducten we voor jouw online aanbieden.

  Zoek je nog leuke ideetjes of een cadeau voor je geliefde? Waarom geef je geen natuurlijke verzorgingsproducten als geschenk? Weleda verzorgingsproducten zijn steeds 100 % bio en dus goed voor jou en de wereld. Ideaal om als geschenk te geven. Handig en snel vindt u de beste biologische verzorgingsproducten in onze online shop. 

 • Weleda gelaatsverzorging

  Natuurlijke gelaatsverzorging van uw droge of gevoelige huid met Weleda gezichtsproducten. Bekijk het aanbod hier in onze webshop!

  Gelaatsverzorging voor droge of gevoelige huid

  Weleda gelaatsverzorgingsproducten bevatten essentiële natuurlijke stoffen om de droge of gevoelige huid in uw gezicht te verzachten. De biologische en plantaardige ingrediënten in deze producten verzorgen uw huid en bevorderen de natuurlijke bescherming.
  Bekijk hieronder alle gezichtsproducten en maak uw keuze voor een volledige gelaatsverzorging!

 • Weleda lichaamsverzorging

  Natuurlijke huid- en lichaamsverzorging voor mannen & vrouwen met Weleda huidverzorgingsproducten. Bekijk het aanbod in onze webshop!

  100% Natuurlijke huidverzorgingsproducten

  De beste huid- en lichaamsverzorging verkrijgt u met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Weleda. Ons gamma bevat producten voor de huidverzorging van mannen en vrouwen voor vette, gevoelige of droge huid.
  Alle producten van Weleda zijn 100% biologisch.

 • Weleda zelfzorg

  Weleda zelfzorg producten op basis van Arnica, Calendula of Combudoron. Bekijk het aanbod hier in onze webshop!

  100% Natuurlijke zelfzorgproducten

  Weleda zelfzorgproducten zijn middelen om uzelf te verzorgen en kleine kwalen te genezen. Calendula zalf en spray om de huid te reinigen en verzorgen, Eucalyptus voor de weerstand en de luchtwegen of Arnica voor uw spieren en gewrichten.
  Bekijk het volledige aanbod Weleda zelfzorgproducten hieronder.

 • Weleda voor moeder en...

  Weleda babyverzorgingsproducten en biologische babyproducten voor moeder en kind. Bekijk het aanbod hier in onze online shop!

  De Weleda verzorgingsproducten bieden verschillende voordelen voor u en uw baby.

  Biologische babyproducten

  De Weleda babyverzorgingsproducten op basis van Calendula beschermen en verzorgen de huid van uw baby. Deze biologische babyproducten bevatten een extract van kamille-bloesem dat verzachtend en kalmerend werkt.

  Weleda natuurlijke zwangerschapsolie

  Met de Weleda verzorgingsproducten voor zwangerschap houdt u uw huid soepel en voorkomt u striemen. De combinatie van verschillende plantenextracten geeft deze verzorgingsproducten een voedend en herstellend vermogen.

 • Weleda elixer en...

  Natuurlijke berken extracten en duindoorn elixers van Weleda. Bekijk het aanbod in onze handige webshop!

  Weleda berken extract en elixer

  Het Weleda berken extract is ideaal voor een reinigende voor- of najaarskuur. Berken elixer bevordert de nieren en reinigt het lichaam van binnenuit.

  Weleda duindoorn elixer en extract

  Het Weleda duindoorn elixer ondersteunt en versterkt de natuurlijke weerstand. Duindoorn extract is rijk aan vitamine C en is daarom zeer geschikt bij zware inspanning of in de koudere periodes van het jaar.
  De natuurlijke extracten van Weleda bevatten geen toegevoegde suikers of kunstmatige stoffen.