Informatie

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Onze winkels

Onze winkels

't Linneke, Smidstraat 55, 2590 Berlaar open di en vrij 10u-12u en 14u-18u, woe 9:30u-12u en za 13:30u- 17:30u of op afspraak 00(32)34226192

HaRa onderhoudsproducten

Ha-Ra onderhoudsproducten & kuisproducten voor een moeiteloze schoonmaak. Bekijk hier in onze webwinkel, webshop welke producten u kan bestellen!

100% ecologische onderhoudsproducten

De schoonmaakartikelen van HaRa zijn speciaal ontwikkeld om uw schoonmaak te vereenvoudigen en uw waterverbruik te verminderen. De HaRa kuisproducten zijn 100% mili...

Ha-Ra onderhoudsproducten & kuisproducten voor een moeiteloze schoonmaak. Bekijk hier in onze webwinkel, webshop welke producten u kan bestellen!

100% ecologische onderhoudsproducten

De schoonmaakartikelen van HaRa zijn speciaal ontwikkeld om uw schoonmaak te vereenvoudigen en uw waterverbruik te verminderen. De HaRa kuisproducten zijn 100% milieuvriendelijk en ecologisch, omdat ze geen detergenten bevatten.

U denkt aan bestellen, maar bent nog niet overtuigd? Op onze site kan je de HaRa ervaringen van tevreden klanten nalezen.
U zult zien dat Ha-Ra ook uw schoonmaak makkelijker maakt.

Meer

HaRa onderhoudsproducten 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Onderhoudsproducten,...

  Onderhoudsproducten en onderhoudsmiddelen van Ha-Ra voor een ecologische schoonmaak. Bekijk het aanbod hier in onze webshop!

  100% ecologische onderhoudsproducten

  De onderhoudsproducten van Ha-Ra zijn speciaal ontwikkeld om uw schoonmaak te vereenvoudigen en uw waterverbruik te verminderen. De Ha-Ra kuisproducten zijn 100% milieuvriendelijk en ecologisch, omdat ze geen detergenten bevatten. >/p>

  U denkt aan bestellen, maar bent nog niet overtuigd? Op onze site kan je de Ha-Ra ervaringen van tevreden klanten nalezen.
  U zult zien dat Ha-Ra ook uw schoonmaak makkelijker maakt.

 • Vensterreiniger,...

  Ramen en vensters wassen, zemen of lappen met de telescoopstang & raamwisser van Ha-Ra. Bekijk in onze webshop alle telescoopstangen die u kan kopen.

  Vergroot uw bereik met de Ha-Ra telescoopstang

  Streeploos (hoge) ramen wassen of zemen met de telescoopstang en raamwisser van Ha-Ra. De raamwisser is verkrijgbaar in 4 maten: 10 cm (glas in lood), 19 cm, 32 cm en 38 cm breed. De Ha-Ra telescoopstangen kan u gebruiken wanneer u er met de hand niet bij kan. De telescoopstang is beschikbaar in de volgende afmetingen: 0,5 m, 1m, 2m, 3m of 4m lang. Tot zelfs op een eerste verdieping kan u ramen handig wassen en zemen!
  Ontdek in onze webshop welke raamwisser en telescoopstang u kan kopen.

 • Vloerhouder,...

  Ha-Ra vloerwissers en vloerhouders met vloervezel online. Bekijk het aanbod hier in onze webshop!

  Bespaar op water en zeep met de Ha-Ra vloerwisser

  De Ha-Ra vloerwisser is speciaal ontwikkeld om zonder veel water de vloer intensief en gemakkelijk te reinigen. Dankzij een speciaal systeem in de vloerhouder moet u minder kracht zetten om te poetsen en komt het vuil sneller los.
  De vloerwisser van Ha-Ra is gemaakt van aluminium versterkt met glasvezel, waardoor hij licht en sterk is.

  Combineer de Ha-Ra vloerhouder met de wringemmer en het poetsen wordt voortaan helemaal gemakkelijk!

 • Vloervezel Hara

  Een vloervezel nodig voor uw vloerwisser van Ha-Ra? Bekijk het aanbod hier in onze handige webshop!

  Duurzame vloervezel die water bespaart

  De Ha-Ra vloervezels om gemakkelijk en grondig te kuisen met enkel water en slechts 2 druppels Ha-Ra onderhoudsproduct. Samen met de Ha-Ra metalen vloerhouder of Ha-Ra vloerwisser perfect is het een heel handig systeem om de vloer te kuisen. Zonder enige moeite kan u met de Ha-Ra vloervezels perfect de vloer, muren en het plafond kuisen. U gebruikt bijna geen Ha-Ra onderhoudsproduct en gaat dus geen strepen hebben.

 • Wringemmer, persemmer...

  Een kwalitatieve wringemmer, persemmer of schoonmaak emmer van Ha-Ra? Eventueel uitbreidbaar met wringer, miniwringer of handwringer op de emmer. Bekijk het aanbod hier in onze webshop!

  De pressbutler is een wringemmer of persemmer van Ha-Ra waarmee u alle Ha-Ra vloervezels en Ha-Ra doeken of gewone dweilen eenvoudig uit kan wringen zonder de gewrichten teveel te belasten. Als u last heeft van de polsen is de wringer van HaRa zeker een onmisbaar item. De nieuwe doeken (Ha-Ra mach 6, Ha-Ra nano vezel) zijn ook dikker en moeilijker uit te wringen met de hand. De vormvaste Ha-Ra wringemmer (10 l) met grijprand en gietteut is vervaardigd uit gerecycleerd polipropyleen. De emmers kunnen een druk aan van 50kg. U kan dus gerust doorduwen. Voor het uitwringen van dunnere vezels of gewone dweilen, zoals de wit kort en wit lang bvb kan u het flexibele Ha-Ra drukhulpstuk gebruiken ( de Ha-Ra pershulp). Uw schoonmaak gaat vlotter met een emmer van HaRa.

 • Reinigingsdoek Hara

  Ha-ra doekjes, reinigingsdoeken en onderhoudsdoeken. Bekijk het aanbod in onze webshop!

  Ecologische en milieuvriendelijke reinigingsdoeken

  De Ha-Ra doekjes en reinigingsdoeken zijn 100% milieuvriendelijk. Ze werken het beste in combinatie met onze andere producten.

 • Handschoen,...

  De Ha-Ra handschoen helpt u om water en zeep te besparen tijdens het poetsen. Bekijk het aanbod in onze webshop!

  Ecologische handschoen die water bespaart

  De Ha-Ra handschoen is extreem absorberend en houdt daarom de zeep en het water goed vast. Op deze manier bespaart u water en zeep tijdens het kuisen.

 • Dierverzorging duoset...

  De Dierenverzorging duoset van Ha-Ra bestaat uit een handschoen en een zacht product waarmee u elke dierenvacht kan reinigen en verzorgen.

  De Dierenverzorging duoset biedt de ideale verzorging van uw dieren. Het product op natuurlijke basis zorgt voor een verfrissing en voeding van het haar. De handschoen is gemaakt van 2 verschillende vezels die de dierenhuid optimaal reinigen en masseren.

 • Lichaamsverzorging...

  Ha-Ra Aglaia lichaamsverzorging en gelaatsverzorging. Bekijk het aanbod in onze webshop!

  De Ha-Ra Aglaia lichaamsverzorging bestaat uit een heel gamma van producten: De handschoen met de bekende reinigende vezels van Ha-Ra, de zachte Ha-Ra waslotion om in combinatie met de Ha-Ra handschoen te gebruiken en de Ha-Ra haar- en bodylotion om achteraf de huid te hydrateren.
  De combinatie van deze producten zorgt voor een volledige lichaamsverzorging die uw huid beschermt en verstevigd.

 • Mat voor binnen en...

  Ha-Ra deurmatten en matten voor binnen en buiten. Bekijk het aanbod hier in onze webshop!

  Weersbestendige deurmatten voor buiten

  De Ha-Ra deurmatten voor buiten zijn duurzaam en waterbestendig. Zelfs na lang gebruik en veelvuldig wassen zijn ze nog in top kwaliteit.
  De matten voor buiten hebben forse, stijve vezels die het vuil zeer goed opvangen.

  Deurmatten voor binnen met een dubbele werking

  De Ha-Ra matten voor binnen hebben dankzij hun gestreepte borstels een dubbele werking. De grove borstels verwijderen het vuil, terwijl de fijne strepen een reinigend stofzuigend effect hebben.

 • Alles voor de auto van...

  Ha-Ra Reinigingsproducten & Onderhoudsproducten voor de auto. Bekijk het aanbod onderhoudsproducten in onze webshop!

  Ha-Ra reinigingsproducten en onderhoudsproducten om uw auto vanbuiten en vanbinnen te wassen en onderhouden.
  Met de combinatie van de Ha-Ra handschoen en de reinigingsproducten kan u uw auto zonder water blinkend schoon krijgen.
  Alle onderhoudsproducten van Ha-Ra zijn 100% biologisch en plantaardig.