Weleda berken cellulitisolie

€ 18,99
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Weleda berken cellulitisolie :

  • jonge berkenblaadjes, rozemarijn stimuleren in Berken Cellulitis olie de stofwisseling van de huid en houden het vochtgehalte op peil.
  • In combinatie met massage, beweging en gezonde voeding zorgt de olie binnen een maand voor stevigere en gladdere dijen, heupen en bovenarmen.  
  • 100 ml
Aantal
In Stock

Werking:  Berken Cellulitis Olie is een verzorgende huidolie die de huidstofwisseling bij cellulitis ondersteunt. De olie is een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. De toegevoegde tarwekiemolie en het olie-extract van de rozemarijn bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel.

Gebruik:  Breng Berken Cellulitis Olie met stevig masserende bewegingen aan op bovenbenen, heupen, billen of bovenarmen. Het beste resultaat bereik je wanneer je deze olie twee maal per dag inmasseert. Gebruik een houten massageborstel voor een diepe weefselmassage. Berken Cellulitis Olie is niet aan te raden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Vanwege het inmasseren is ook het gebruik bij ontsierende aderen af te raden.   Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de olie twee maal per dag in te masseren en wekelijks de berken douchepeeling te gebruiken.

A20785