Weleda duindoornolie
  • Weleda duindoornolie

Weleda duindoornolie

€ 14,99
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Weleda duindoorn vitaliserende olie.  Op dagen dat je behoefte hebt aan zonlicht en warmte is een inwrijving of massage met Weleda vitaliserende Duindoornolie een aangename bezigheid. Je koestert je daarmee in de zonnewarmte die de duindoorn in zich heeft opgeslagen en omgeeft je met de opgewekte frisheid en warme geur van citrusoliën.  

Aantal
In Stock

  • Gratis verzending vanaf  99 euro! Gratis verzending vanaf 99 euro!
  • Binnen 2 dagen in huis! Binnen 2 dagen in huis!
  • Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 -  tlinneke@gmail.com Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com

Gebruik:  Bij voorkeur na baden of douchen in de nog licht vochtige huid masseren. De olie laat zich goed verdelen en trekt snel in.  

Werking: 
Duindoornolie stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de spankracht en elasticiteit van de huid en reguleert het vet- en vochtgehalte. De olie heeft zuiverende en helende invloed op een rode, geprikkelde of een droge, belaste huid en beschermt tegen vrije radicalen met pro-vitamine A en vitamine E. De geur van citrusoliën werkt verfrissend en laat je moeheid verdwijnen.

A20118

Je bent misschien ook geïnteresseerd in