Weleda granaatappel regeneratieolie.
  • Weleda granaatappel regeneratieolie.

Weleda granaatappel regeneratieolie.

€ 19,99
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Weleda granaatappel regeneratieolie

  • Speciaal ontwikkeld voor bescherming en ondersteuning van de rijpere huid!  
  • Hoe ouder je wordt, hoe langzamer de stofwisselingsprocessen van de huid verlopen.
  • De elasticiteit en het vochtgehalte nemen af, evenals het vermogen van de huidcellen om zichzelf te vernieuwen.
  • Invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld vervuiling of UV-straling, versnellen dit proces.

 

Aantal
In Stock

Gebruik:  Bij voorkeur na het baden of douchen zacht inmasseren op de nog  enigszins vochtige huid. De olie is op een licht vochtige huid gemakkelijk te verdelen en trekt snel in, waardoor zij niet vet aanvoelt. Door de zachte massage worden de huidfuncties geactiveerd en versterkt. De olie is zuinig in gebruik en geschikt voor dagelijkse verzorging.

Werking: Granaatappel Regeneratie Olie, met biologisch geteelde granaatappelen uit Turkije, helpt vroegtijdige huidveroudering tegengaan en verzorgt intensief. Plantaardige oliën van o.a. macadamia en jojoba reguleren de vochthuishouding. De olie van granaatappelpitjes zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen en de celvernieuwing stimuleren. Daarnaast bevordert zij de elasticiteit en spankracht van de huid. Natuurlijke etherische oliën van o.a. neroli, sinaasappel en sandelhout geven de olie een subtiele geur die de zintuigen prikkelt.

Tip: Gebruik voor de verzorging van je gezicht Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging. Deze serie werkt antioxidatief en geeft de huid al wat zij nodig heeft vanaf haar veertigste levensjaar. Granaatappel Gezichtsverzorging vermindert tekenen van huidveroudering, stimuleert de celvernieuwing en verstevigt de huid.

A21148

Je bent misschien ook geïnteresseerd in