Weleda wilde rozenolie
  • Weleda wilde rozenolie

Weleda wilde rozenolie

€ 19,99
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Weleda wilde rozenolie

  • is een verfijnde olie en brengt je alleen al vanwege zijn geur in hogere sferen.
  • De combinatie van rijke rozenbottelolie en fijne amandelolie maakt de lichaamshuid glad, soepel en fluwelig.
  • De olie is een weldaad voor iedere huid en bijzonder geschikt voor de rijpere huid.   

Aantal
In Stock

Gebruik:  Wilde Rozenolie kun je het beste na het baden of douchen gebruiken. De olie wordt goed door de huid opgenomen. Het beste resultaat bereik je door de olie dun op te brengen op een nog wat vochtige huid en vervolgens in te wrijven.  

Werking:  Weleda wilde Rozenolie bevat onder andere Rosa mosqueta-olie, die de huid intensief verzorgt met essentiële vetzuren, haar regeneratievermogen ondersteunt, de talgproductie normaliseert en de elasticiteit van de huid verbetert. Weleda wilde Rozenolie is 's winters een goed middel om de kou te weren; 's zomers helpt dagelijks inwrijven met wat olie op armen en benen tegen een droge, schilferende huid.  

Tip: Heb je door weersinvloeden een droge gezichtshuid? Gebruik dan Rosa Mosqueta Gezichtsolie. Deze bevat vijf oliën die de huid intensief voeden en verzorgen en haar beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

Tip: Als de huid van de hals haar strakheid verliest, kan een dagelijkse inwrijving met Weleda wilde Rozenolie merkbaar verbetering brengen.  

A20216

Je bent misschien ook geïnteresseerd in