Hara onderhoudsmiddel autoshampoo Hans Raab
search
 • Hara onderhoudsmiddel autoshampoo Hans Raab

autoshampoo, Ha-Ra onderhoudsmiddel

€ 22,90
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Hans Raab natuurlijke autoshampoo, Ha-Ra onderhoudsmiddel 500 ml

Blauwe fles onderhoudsmiddel Hans Raab (navulbaar) kan ook perfect gebruikt worden voor het wassen van je auto. Zacht voor de lak. De wagen wordt blinkend schoon met de blauwe fles met Ha-Ra onderhoudsmiddel en een reinigingshandschoen Mach 6. 

 • wassen, auto poetsen.
 • Binnenkant wagen schoonmaken
 • dashboard auto kuisen
 • Ha-Ra autoshampoo is zacht voor de lak van je auto.
 • Auto schoonmaken met reinigingshandschoen en drogen met Ha-Ra microvezel .
 • Gebruik een koffielepel op een halve emmer.

Maar ook schoonmaken:

 • Vloeren
 • Vensters
 • badkamer
 • keuken
 • enz..

Ha-Ra ecologische schoonmaakproducten kopen in webwinkel of fysieke winkel in Berlaar België

Variant: Fles 500 ml nieuw
Aantal
Op voorraad

Raab autoshampoo, onderhoudsmiddel: kenmerken, gebruik.

Ha-Ra natuurlijke autoshampoo gaat het water verzachten en de lak van je auto beschermen tegen weersinvloeden en zonneschijn. Ha-Ra autoshampoo is zacht voor de handen en ideaal voor mensen met allergie voor kuisproducten.  De lak van de wagen blijft veel langer mooi met de Ha-Ra autoshampoo.

Eigenschappen:

 1. Ha-Ra autoshampoo, zeep Raab is voor 98 % biologisch afbreekbaar in 28 dagen.  Het garandeert de bescherming van de autolak. Hans Raab onderhoudsmiddel voor natuurlijk auto wassen.
 2. Door het zuinige gebruik schoonmaken zonder strepen. 
 3. Gebruiken met Ha-Ra reinigingshandschoen en Ha-Ra reinigingsdoek..
 4. Vervaardigd op basis van plantaardige grondstoffen  (EMPA-test 123 238 van13.07.1998 BAGT nr. 66029 = gifvrijklasse).
 5. Ha-Ra autoshampoo is absoluut zonder conserveringsmiddelen. De zuinige dosering van enkele druppel op 2 liter water resp. 4-6 druppels op 5 liter water ontlast het milieu aanzienlijk tegenover ander schoonmaakmiddel. Het Ha-Ra-reinigingssysteem heeft niet meer dan 4-10% van de gebruikelijke hoeveelheid autoshampoo nodig. Samenstelling
 6. Ha-Ra autoshampoo volgens EG-aanbeveling 10-20 % anionische tensiden 5-10 % biologische oplosmiddelen 5-10 % huidbeschermende producten 1-5 % vulmiddel < 1% natuurlijke aromastoffen en glycerine Nitraat- en fosfaatvrij, vrij van bewaarmiddelen, PH neutraal.

Toepassing: 

 1. Hans Raab Hara autoshampoo kan gebruikt worden voor schoonmaken, kuisen van je wagen, garagepoort, auto wassen, deuren enz...
 2. Ha-Ra autoshampoo ook gebruiken als autoruitenvloeistof (1-2 druppels),
 3. Voeding voor snijbloemen (2 druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel in het water)
 4. Het afvalwater kan gebruikt worden voor het begieten van bloemen, planten en gras. en zorgt dat bladluizen minder gemakkelijk vat hebben op de planten.  Gewoon je kuiswater (met 6 druppels Ha-Ra autoshampoo) na het kuisen over de planten gieten.  De bladluizen gaan veel minder worden en misschien zelfs verdwijnen.

Gebruik en tips 

Dosering: Ha-Ra autoshampoo heel zuinig doseren. Nooit meer dan een paar druppels Ha-Ra product op 2 liter water of 4-6 druppels op 5 liter water gebruiken. Een hogere dosering, dan die door Ha-Ra aanbevolen, geeft geen verbetering, maar streepvorming. Denk ook aan de mogelijk milieubelasting. Help ons het milieu van chemie en tensiden te ontlasten, door consequent je huishouden met Ha-Ra schoonmaakmiddelen te reinigen en het Hans Raab onderhoudsmiddel steeds met druppels te doseren.

Extra info

Hans Raab autoshampoo, zeep blauwe fles is navulbaar. Zo help je mee de afvalberg niet onnodig te vergroten. Vraag ernaar in de winkel of bestel een navulling.

Ha-Ra kopen in Hara winkel 't Linneke in Berlaar Antwerpen of Ha-Ra producten online bestellen.  kijk zeker ook naar Ha-Ra aanbiedingen.

Graag meer info over alle Ha-Ra schoonmaakspullen, kuisproducten?

Boek een gratis Ha-Ra demonstratie of Hara party.601

Je bent misschien ook geïnteresseerd in