Beste 't Linneke klant

Het is mogelijk om artikelen te retourneren. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we getracht het retourbeleid en de voorwaarden van 't Linneke zo duidelijk mogelijk weer te geven. Mocht je alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact op met mij tlinneke@gmail.com of 0032(3)422 61 92

Linda
Wat zijn de retourvoorwaarden?
Alvorens je gaat retourneren is het van belang om te weten wat de retourvoorwaarden zijn van 't Linneke.

1. Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) artikel de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden, maar hoeft niet binnen die 14 dagen het ongebruikte artikel te retourneren. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Dit valt onder het ontbindingsrecht van onze klant, dat wettelijk bepaald is.

2. Je kan de overeenkomst alleen maar ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Je kan denken aan de volgende manieren van communiceren:

- Mail sturen naar de klantenservice tlinneke@gmail.com
- Telefonisch doorgeven op het volgende nummer: 0032(3)422 61 92

3. Zodra 't Linneke jouw ondubbelzinnige verklaring heeft ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen alle door jou verrichtte betalingen (inclusief de door jou betaalde verzendkosten) terugbetalen.

4. Na de 14 dagen ontbindingstijd heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren naar het 't Linneke Het artikel kan worden geretourneerd naar het volgende postadres:

't Linneke Smidstraat 55 Berlaar

5. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

6. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

't Linneke benadrukt dat de/het artikel(en) in nieuwstaat moet(en) zijn bij het ontvangen van de retourzending .