Algemene Voorwaarden

Leveringen:

* Voor 12 u besteld en betaald, morgen in huis (voor verzending in België, buurlanden +1 dag). ’t Linneke verzorgt je pakketje   

Bestel je voor 12 u ’s middags en de goederen zijn betaald (via banking online of pay-pal) kan het de volgende dag in uw bus liggen (voor verzending in België, verzending naar buurlanden duurt 2 dagen).

* Uit voorraad leverbaar. Is het toch niet meer in de voorraad in de winkel, kan je het bestellen en het wordt zo snel mogelijk geleverd. De voorraad wordt namelijk regelmatig aangevuld.

 Mailing wanneer het hier vertrekt.

Je krijgt een mailing wanneer je pakketje bij de post wordt gescand, de werkdag nadien komt het bij je thuis aan (in België, buurlanden +1 werkdag)

* Kies je gewenste leverdatum. Wil je op een bepaalde dag je levering aankrijgen? Bestel, betaal de goederen en laat via e-mail weten wanneer je de levering wil ontvangen.

* Er wordt alle weekdagen geleverd.

Verzendkosten of gratis verzending:

*Verzenden kost € 6,95 voor verzending naar je thuisadres en € 5.95 voor verzending naar een postpunt in België en € 9.95 voor verzending naar de buurlanden.

*Vanaf 99 euro wordt je pakket gratis verzonden voor verzending naar België en vanaf € 199 voor verzending naar Nederland en Frankrijk.

Je pakket online traceren:

* Met de Taxipost e-Tracer kan je je bestelling online volgen op de website van Bpost.

Je vindt deze code in de verzendbevestiging die ik verstuur als het pakket bij Bpost wordt gescand. Voor vragen over het pakket of info over de producten kan je bellen op 00(32)3/422 61 92.

Traceer je pakket door HIER te klikken.

Je bestelling afhalen in de winkel.

* Het is altijd mogelijk om je bestelling af te halen in de winkel 't Linneke in Berlaar. Gewoon even mailen of bellen welke dag je komt en het pakketje ligt klaar. tlinneke@gmail.com 00(32)3422 61 92

Graag het ordernummer meesturen en je gegevens naar tlinneke@gmail.com.

ALGEMEEN
Art. 1
Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van deze website, hierna “klant” genoemd, afgesloten met Linda Martens van de winkel ’t Linneke, Smidstraat 55, BTWnr BE 0633 392 479.  Deze algemene voorwaarden hebben steeds voorrang op alle andersluidende voorwaarden van de klant. Bijkomende voorwaarden van de klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door ons aanvaard zijn.

BESTELLING
Art. 2
Een overeenkomst komt geldig tot stand bij het elektronisch doorsturen van de bestelling door het klikken op de hyperlink “Akkoord voor deze bestelling”, dan wel door het versturen van een mail die een bestelling inhoudt.

AANSPRAKELIJKHEID
Art. 3
Niettegenstaande onze producten zorgvuldig door ons geredigeerd worden, is het mogelijk dat een door u aangeschaft product niet geheel in uw wensen voorziet of niet specifiek aangepast is aan uw situatie. 

VERZAKINGSRECHT
Art. 4
 Verkochte goederen kunnen worden teruggestuurd binnen de 14 dagen na de bestelling en in onberispelijke en ongebruikte staat.  Het terugsturen gebeurt voor eigen rekening van de klant.    

BETALING
Art. 5
Betaling gebeurt steeds via overschrijving, online banking of via Pay Pal. Elke bestelling is onmiddellijk betaalbaar op het moment van sluiten van de overeenkomst. Bij betaling via overschrijving ontvangt u de bestelde producten pas na ontvangst van de verschuldigde som.

 

UITVOERING
Art. 6
De uitvoering van de overeenkomst gebeurt normalerwijze vrijwel onmiddellijk na betaling of bevestiging van de betaling via overschrijving of Pay Pal. Doch enige vertraging in de uitvoering geeft in voorkomend geval geen recht op schadevergoeding. In geval van betaling via overschrijving gebeurt de levering van de bestelde producten maximaal binnen de één werkdag na creditering van onze rekening. Ook in dit geval geeft enige vertraging in de uitvoering geen recht op schadevergoeding.

GESCHILLEN
Art. 7
Alle geschillen voortvloeiend uit deze overeenkomst worden beheerst door het Belgisch recht. Voor alle geschillen voortvloeiend uit deze overeenkomst is de Rechtbank van het Arrondissement Mechelen bevoegd.

BINDING
Art. 8  Bij elke elektronische bestelling van producten verklaart de klant uitdrukkelijk akkoord te zijn met deze algemene voorwaarden door het aanvinken van de checkbox “Akkoord met de voorwaarden”.