Ha-Ra perfect 32 5 cm met vaste steel
 • Ha-Ra perfect 32 5 cm met vaste steel
 • Ha-Ra perfect 32 5 cm met vaste steel
 • Ha-Ra perfect 32 5 cm met vaste steel
 • Ha-Ra perfect 32 5 cm met vaste steel

Vloerwisser 32 5 cm met vaste steel Ha-Ra

€ 68,00
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Vloer schoonmaken, dweilen met Hara vloerwisser en Hara dweil 

(dweil niet inbegrepen).

HaRa vloerwisser perfect kunststof 32,5 cm, handig vloer reinigen, vb laminaat dweilen, tegels kuisen schoonmaken gaat snel met dit Hara dweilsysteem voor Hara dweil.  Niet belastend voor de rug dus ideaal voor mensen met pijn onderrug of andere rugklachten.  Schoonmaken met nano vloervezels, dweilen.

     

Aantal
In voorraad

 • Gratis verzending vanaf 99 euro! Gratis verzending vanaf 99 euro!
 • Binnen 2 dagen in huis! Binnen 2 dagen in huis!
 • Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com

Vloerwisser 32.5 cm Ha-Ra, dweilsysteem, kenmerken, gebruik.

Ha-Ra vloerwisser perfect 32,5 cm, breedte vloerhouder 10 cm om het schoonmaken en kuisen van vloer, muren en plafond gemakkelijker te maken.  Lengte steel is 1.40 m.

Voordelen:

 1. Spaart de rug en helpt tegen pijn onderrug.
 2. Dweilen vloer in één beweging dus niet natmaken, aftrekken en drogen.  De droge zwabber geel  vervangt swiffer maar is jarenlang bruikbaar voor swifferen, stof wegvegen.
 3. Plafond kuisen, schoonmaken handig met de Ha-Ra vloerwisser perfect 32.5 cm. 
 4. Ecologisch schoonmaken met Ha-Ra dweilstok, vloerwisser
 5. Spaart tijd en moeite, sneller je vloer schoonmaken is meer tijd met je gezin.

Hara vloerwisser kunststof heeft een aantal unieke eigenschappen.

Hara vloerwisser voor het schoonmaken of de reiniging van uw vloer, muren en plafond.  Ideaal voor mensen met lage rugpijn.

Ingebouwde rolletjes in de voet van de HaRa vloerwisser perfect 32,5 cm en een hoek van 60° vergemakkelijken het inrollen in de HaRa Nano Gold dweilen.  Een optimale dieptewerking wordt verwezenlijkt door het speciaal ontworpen zes-kamersysteem van dit dweilsysteem.  Door een voetdruk op de gouden knop op de voet van de HaRa vloerwisser perfect 32,5 cm wordt een gelijkbenig openklappen van beide vleugels bekomen.  40 % minder krachtinspanning door het met ultrasone trillingen verbondenS-gewricht van de HaRa vloerwisser perfect 32,5 cm.

 Ook verkrijgbaar met een steel die in 2 delen kan ( de HaRa perfect met deelbare steel).  Zowel voor het kuisen, reinigen, poetsen van vloer, muren als van plafond.

Graag meer info over alle schoonmaakmiddelen van Ha-Ra?  Boek een demonstratie.

De HaRa vloerwisser perfect 3,50 cm en alle Hara dweilen Hara kuisproducten zijn te bestellen online of je kan ze kopen in de Hara winkel, bij Hara verdeler 't Linneke in Berlaar. Verkooppunt Antwerpen.

201

Je bent misschien ook geïnteresseerd in