Ha-Ra gezichtshandschoen Aglaia
  • Ha-Ra gezichtshandschoen Aglaia

Aglaia gezichtshandschoen Ha-Ra

€ 15,90
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Ha-Ra Aglaia gezichtshandschoen.

DRC vezel reinigt de huid porïendiep. Huidcellen die dagelijks afsterven worden zacht en voorzichtig verwijderd. De Ha-Ra gezichtshandschoen stimuleert ook de doorbloeding van de huid wat die mooier en soepeler maakt.  De Ha-Ra gezichtshandschoen Aglaia is ideaal voor jeugdpuistjes of acné.  Gebruiken samen met de Ha-Ra waslotion en Ha-Ra verzorgingslotion.

Aantal
In Stock

  • Gratis verzending vanaf  99 euro! Gratis verzending vanaf 99 euro!
  • Binnen 2 dagen in huis! Binnen 2 dagen in huis!
  • Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 -  tlinneke@gmail.com Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com

Aglaia gezichtshandschoen gebruik met Ayurveda producten Ha-Ra.

De know-how van de fysisch-mechanische reiniging van Ha-Ra heeft Hans Raab nu toegepast op de lichaamsverzorging.

Ha-Ra gezichtshandschoen wordt met succes gebruikt om problemen door blootstelling aan de omgeving tegen te gaan.  De uitzonderlijke reinigende kracht van de Ha-Ra vezel danken de lichaamshandschoenen aan een speciaal weefsel dat uit miljoenen zachte vezeltjes bestaat.  Behalve door hun grote reinigingskracht onderscheiden de Ha-Ra lichaamshandschoenen zich ook als massagehandschoen.  Wanneer je de Ha-Ra gezichtshandschoen nog maar pas gebruikt kan uw huid er in het begin minder goed uitzien door het versterkt optreden van mee-eters.  Even volhouden met de behandeling echter en je huid gaat er stralend uitzien.  Ha-Ra gezichtshandschoen niet dagelijks gebruiken om irritaties te voorkomen.

Onderhoud van de Ha-Ra gezichtshandschoen: na elk gebruik goed afspoelen onder stromend water en daarna een paar druppels Ha-Ra waslotion  Ha-Ra gezichtshandschoen te drogen hangen in een niet te vochtige ruimte.  Zo mag u zelfs met meerdere personen tegelijk de Ha-Ra gezichtshandschoen gebruiken.

Ha-Ra kopen of online bestellen bij Ha-Ra winkel 't Linneke Berlaar Antwerpen.

Graag meer info over alle Hara schoonmaakartikelen, Ha-Ra onderhoudsproducten? 

Boek een gratis Ha-Ra demonstratie of Ha-Ra party.

905

Je bent misschien ook geïnteresseerd in