Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm
  • Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm
  • Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm
  • Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm

Rubber Ha-Ra aftrekker 19 cm

€ 9,90
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Rubber Ha-Ra aftrekker 19 cm

Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm is heel gemakkelijk zelf te vervangen. Bekijk hier de video hoe je gemakkelijk zelf de rubber van je raamreiniger vervangt.

Ramen lappen met raamwisser Hara. Vensters wassen snel, grondig en streeploos met Hara aftrekker. Onderdelen Ha-Ra vensterwisser zijn apart verkrijgbaar. Snel en streeploos ramen lappen.

Aantal
In Stock

  • Gratis verzending vanaf  99 euro! Gratis verzending vanaf 99 euro!
  • Binnen 2 dagen in huis! Binnen 2 dagen in huis!
  • Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 -  tlinneke@gmail.com Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com

Rubber Ha-Ra aftrekker, ramenwisser 19 cm, kenmerken.

Hoe vervangt u een rubber van een vensterreiniger van 19 cm?   U draait de schroef op het blauwe Ha-Ra handvat los en haalt het handvat eraf.  Zo kan u heel gemakkelijk de Ha-Ra vervangrubber wegnemen en een andere in de plaats steken.  Opletten dat de rubber aan beide zijden voorbij de rand van Ha-Ra vensterreiniger steekt anders gaat u krassen maken met het aluminium op de raamkozijnen.  Het blauwe Ha-Ra handvat heeft 2 pinnetjes die perfect passen in de gaatjes in het alumium stuk van de Ha-Ra vensterreiniger en let erop dat die goed drukken op de Ha-Ra rubber (dus Ha-Ra handvat iets naar voor kantelen).  Dan vastdraaien (niet te hard, enkel de Ha-Ra rubber mag niet meer verschuiven) en u kan weer verder met een nieuwe rubber op uw Ha-Ra vensterreiniger.

Tip: De rubber van de Ha-Ra raamreiniger ruitenwisser kan u aan 2 kanten gebruiken, gewoon omdraaien!

De vervangrubber van een Ha-Ra vensterreiniger kopen of online bestellen bij 't Linneke, Smidstraat 55 2590 Berlaar 03/422 61 92. Verkooppunt Antwerpen, Hara verdeler.

Graag meer info over alle Ha-Ra onderhoudsproducten? 

Boek een gratis Hara demonstratie, Hara party.

2007

Je bent misschien ook geïnteresseerd in