Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm
  • Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm
  • Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm
  • Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm

Rubber Ha-Ra aftrekker 19 cm

€ 9,90
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Rubber Ha-Ra aftrekker 19 cm

Rubber Ha-Ra raamreiniger 19 cm is heel gemakkelijk zelf te vervangen. Ramen lappen met raamwisser Hara. Vensters wassen snel, grondig en streeploos met Hara aftrekker. Onderdelen Ha-Ra vensterwisser zijn apart verkrijgbaar. Snel en streeploos ramen lappen.

Aantal
In Stock

  • Gratis verzending vanaf  99 euro! Gratis verzending vanaf 99 euro!
  • Binnen 2 dagen in huis! Binnen 2 dagen in huis!
  • Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 -  tlinneke@gmail.com Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com

Rubber Ha-Ra aftrekker, ramenwisser 19 cm, kenmerken.

Hoe vervangt u een rubber van een vensterreiniger van 19 cm?   U draait de schroef op het blauwe Ha-Ra handvat los en haalt het handvat eraf.  Zo kan u heel gemakkelijk de Ha-Ra vervangrubber wegnemen en een andere in de plaats steken.  Opletten dat de rubber aan beide zijden voorbij de rand van Ha-Ra vensterreiniger steekt anders gaat u krassen maken met het aluminium op de raamkozijnen.  Het blauwe Ha-Ra handvat heeft 2 pinnetjes die perfect passen in de gaatjes in het alumium stuk van de Ha-Ra vensterreiniger en let erop dat die goed drukken op de Ha-Ra rubber (dus Ha-Ra handvat iets naar voor kantelen).  Dan vastdraaien (niet te hard, enkel de Ha-Ra rubber mag niet meer verschuiven) en u kan weer verder met een nieuwe rubber op uw Ha-Ra vensterreiniger.

Tip: De rubber van de Ha-Ra raamreiniger ruitenwisser kan u aan 2 kanten gebruiken, gewoon omdraaien!

De vervangrubber van een Ha-Ra vensterreiniger kopen of online bestellen bij 't Linneke, Smidstraat 55 2590 Berlaar 03/422 61 92. Verkooppunt Antwerpen, Hara verdeler.

Graag meer info over alle Ha-Ra onderhoudsproducten? 

Boek een gratis Hara demonstratie, Hara party.

2007

Je bent misschien ook geïnteresseerd in