Rubber Ha-Ra raamreiniger 38 cm
  • Rubber Ha-Ra raamreiniger 38 cm

Rubber Ha-Ra aftrekker 38 cm

€ 13,00
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Rubber Ha-Ra raamwisser 38 cm

Rubber Ha-Ra raamreiniger 38 cm.  Met een nieuwe rubber voor uw raamreiniger blijf je met Ha-Ra ruitenwisser streeploos ramen wassen.  Gemakkelijk zelf te vervangen.  Zie je het niet zitten dan kom je er mee naar de Harawinkel 't Linneke in Berlaar en vervang ik hem voor je. Ha-Ra vervangrubber vensterreiniger 38 cm zijn standaard in huis.  Ramen lappen streeploos.

Aantal
In Stock

  • Gratis verzending vanaf  99 euro! Gratis verzending vanaf 99 euro!
  • Binnen 2 dagen in huis! Binnen 2 dagen in huis!
  • Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 -  tlinneke@gmail.com Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com

 Rubber Ha-Ra raamwisser 38 cm, kenmerken.

Hoe vervang je de rubber van je Ha-Ra raamreiniger 38 cm?   Je draait de schroef op het blauwe handvat van de Ha-Ra raamreiniger los en haalt het handvat eraf.  Zo kan je heel gemakkelijk de rubber wegnemen en een andere in de plaats steken.  Opletten dat de Ha-Ra rubber aan beide zijden voorbij de rand steekt anders ga je krassen maken met het aluminium op de raamkozijnen.  Het blauwe Ha-Ra handvat heeft 2 pinnetjes die perfect passen in de gaatjes in het aluminium stuk van je Ha-Ra vesnterreiniger en let erop dat die goed drukken op de Ha-Ra rubber (dus handvat iets naar voor kantelen).  Dan vastdraaien (niet te hard, enkel de rubber mag niet meer verschuiven) en je kan weer verder met een nieuwe Ha-Ra rubber.

Tip: De rubber van deHa-Ra raamreiniger 38 cm om de 5 jaar vervangen geeft het beste, streeploze resultaat.

Ha-Ra onderhoudsartikelen en onderdelen ervan kan je online bestellen, Hara kopen in Ha-Ra winkel, Hara verdeelpunt 't Linneke, Smidstraat 55, 2590 Berlaar, 03/422 61 92. Verkooppunt Antwerpen.

Graag meer uitleg over alle Hara onderhoudsproducten of Hara schoonmaakartikelen zelf uittesten?

Boek een gratis Ha-Ra demonstratie, Hara party.

2009

Je bent misschien ook geïnteresseerd in