Aanbieding wasset Ha-Ra Saponella!

€ 62,80
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Aanbieding wasset Ha-Ra Saponella!

Bevat:

  • 1 zak Ha-Ra Saponella color 3 kg
  • 1 zak Ha-Ra Saponella volwasmiddel 3 kg

Gratis een geurzakje lavendel!

De nieuwe Ha-Ra Saponella wasmiddelen zijn

  1. volledig biologisch afbreekbaar
  2. Zonder vulmiddel
  3. Ideaal voor mensen allergisch aan synthetische wasmiddelen 
  4. Goed voor mens en milieu

Ha-Ra onderhoudsmiddel te koop bij 't Linneke, Smidstraat 55 in Berlaar 

 

Aantal
In Stock

Met korting tijdens juli, augustus en september 2016.  Bestel snel om van deze actie te genieten.

Het onderhoudsmiddel van Ha-Ra zorgt meer voor het verzachten van het water dan voor het kuisen, is zacht voor de handen en ideaal voor mensen met allergie voor kuisproducten.  Het Ha-Ra onderhoudsproduct is voor 98 % biologisch afbreekbaar in 28 dagen.  Het garandeert een optimale oppervlaktebevochtiging en vezelverzorging. Het Hans Raab onderhoudsmiddel is buitengewoon milieuvriendelijk, omdat het vervaardigd is op basis van plantaardige grondstoffen  (EMPA-test 123 238 van13.07.1998 BAGT nr. 66029 = gifvrijklasse). Daarenboven is het Ha-Ra onderhoudsproduct absoluut zonder conserveringstoffen. De spaarzame dosering van enkel 1 druppel (ca. 0,025 ml) op 2 liter water resp. 2-3 druppels (0,05 tot 0,075 ml) op 5 liter water ontlast het milieu aanzienlijk tegenover andere gebruikelijke reinigingsmiddelen. Het Ha-Ra-reinigingssysteem heeft dusdanig niet meer als 2-5% van de gebruikelijke hoeveelheid onderhoudsmiddel nodig. Samenstelling Ha-Ra onderhoudsmiddel volgens EG-aanbeveling 10-20 % anionische tensiden 5-10 % biologische oplosmiddelen 5-10 % huidbeschermende producten 1-5 % vulmiddel < 1% natuurlijke aromastoffen en glycerine Nitraat- en fosfaatvrij, vrij van bewaarmiddelen, PH neutraal.

Toepassing: 

Het Hans Raab onderhoudsmiddel kan in het gehele huishouden, garages, auto en nog veel meer gebruikt worden. Hier een kleine keuze aan mogelijkheden: Reiniging/verzorging van de Ha-Ra® vezels. Reiniging/verzorging van oppervlakken die een terugvetting nodig hebben (hout, leder, natuursteen). het Ha-Ra onderhoudsmiddel bij voorbehandeling van de was (vlekken/kraag), wolwasmiddel/handwas (5 druppels per wasgang), fijnwasmiddel (10 druppels per wasgang), autoruitenwisser (1-2 druppels), brillenglazen, ontvlekker (tapijt, gestoffeerde meubelen enz... - zie ook Ha-Ra Ultra vezel), rubber aan koelkasten, rozen (bij bladluizen), snijbloemen (2 druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel in het water); het afvalwater kan gebruikt worden voor het gieten van de bloemen, planten en gras. en zorgt dat bladluizen minder gemakkelijk vat hebben op de planten.  Gewoon uw kuiswater (met de 2 druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel in de emmer water) na het kuisen over de planten gieten.  De plantenluizen gaan veel minder worden en misschien zelfs verdwijnen.

Gebruik en tips 

Dosering: Het Hans Raab onderhoudsmiddel is zeer spaarzaam te doseren, zoals reeds bij de verschillende producten beschreven. Nooit meer dan 1 druppel Ha-Ra product op 2 liter water of 2-3 druppels op 5 liter water gebruiken. Een hogere dosering, dan die door Ha-Ra® aanbevolen, geeft geen verbetering, maar streepvorming. Denk ook aan de mogelijk milieubelasting. Help ons het milieu van chemie en tensiden te ontlasten, door consequent uw huishouden met Ha-Ra® te reinigen en het Hans Raab onderhoudsmiddel steeds druppelsgewijs te doseren. Hierbij helpt ook onze Hans Raab Rollfix.

Extra info

Het Hans Raab onderhoudsmiddel is navulbaar. Zo helpt U mee de afvalberg niet onnodig te vergroten. Vraag ernaar in de winkel of bestel een navulling.601

Je bent misschien ook geïnteresseerd in