Aanbieding frisse wasset Ha-Ra met Saponella nieuw!

€ 65,80
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Aanbieding frisse wasset Ha-Ra met Saponella nieuw!

Bevat:

 • 1 zak Ha-Ra Saponella color 3 kg
 • 1 zak Ha-Ra Saponella volwasmiddel 3 kg

De nieuwe Ha-Ra Saponella wasmiddelen zijn

 1. volledig biologisch afbreekbaar
 2. Zonder vulmiddel
 3. Ideaal voor mensen allergisch aan synthetische wasmiddelen 
 4. Goed voor mens en milieu

Gratis: De bekende blauwe fles Ha-Ra onderhoudsmiddel.

 • Ondersteunt de fysisch-mechanische reinigende werking van de Ha-Ra vezels en is daar speciaal op afgestemd
 • Biologisch afbreekbaar
 • Zuinig in gebruik
 • Goed voor wolwas en zijdewas
 • Ideaal als ontvlekker
 • Te gebruiken om schoon te maken in combinatie met Ha-Ra dweil of Ha-Ra reinigingsdoeken

Nog gratis: een lege rolfix als aanvulling op Ha-Ra onderhoudsmiddel 500ml

Ha-Ra onderhoudsmiddel te koop bij 't Linneke, Smidstraat 55 in Berlaar 

 

Aantal
In Stock

 • Gratis verzending vanaf 99 euro! Gratis verzending vanaf 99 euro!
 • Binnen 2 dagen in huis! Binnen 2 dagen in huis!
 • Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com Altijd bereikbaar voor info tel: 0032(3)422 61 92 - tlinneke@gmail.com

Met korting tijdens juli, augustus en september 2016.  Bestel snel om van deze actie te genieten.

Het onderhoudsmiddel van Ha-Ra zorgt meer voor het verzachten van het water dan voor het kuisen, is zacht voor de handen en ideaal voor mensen met allergie voor kuisproducten.  Het Ha-Ra onderhoudsproduct is voor 98 % biologisch afbreekbaar in 28 dagen.  Het garandeert een optimale oppervlaktebevochtiging en vezelverzorging. Het Hans Raab onderhoudsmiddel is buitengewoon milieuvriendelijk, omdat het vervaardigd is op basis van plantaardige grondstoffen  (EMPA-test 123 238 van13.07.1998 BAGT nr. 66029 = gifvrijklasse). Daarenboven is het Ha-Ra onderhoudsproduct absoluut zonder conserveringstoffen. De spaarzame dosering van enkel 1 druppel (ca. 0,025 ml) op 2 liter water resp. 2-3 druppels (0,05 tot 0,075 ml) op 5 liter water ontlast het milieu aanzienlijk tegenover andere gebruikelijke reinigingsmiddelen. Het Ha-Ra-reinigingssysteem heeft dusdanig niet meer als 2-5% van de gebruikelijke hoeveelheid onderhoudsmiddel nodig. Samenstelling Ha-Ra onderhoudsmiddel volgens EG-aanbeveling 10-20 % anionische tensiden 5-10 % biologische oplosmiddelen 5-10 % huidbeschermende producten 1-5 % vulmiddel < 1% natuurlijke aromastoffen en glycerine Nitraat- en fosfaatvrij, vrij van bewaarmiddelen, PH neutraal.

Toepassing: 

Het Hans Raab onderhoudsmiddel kan in het gehele huishouden, garages, auto en nog veel meer gebruikt worden. Hier een kleine keuze aan mogelijkheden: Reiniging/verzorging van de Ha-Ra® vezels. Reiniging/verzorging van oppervlakken die een terugvetting nodig hebben (hout, leder, natuursteen). het Ha-Ra onderhoudsmiddel bij voorbehandeling van de was (vlekken/kraag), wolwasmiddel/handwas (5 druppels per wasgang), fijnwasmiddel (10 druppels per wasgang), autoruitenwisser (1-2 druppels), brillenglazen, ontvlekker (tapijt, gestoffeerde meubelen enz... - zie ook Ha-Ra Ultra vezel), rubber aan koelkasten, rozen (bij bladluizen), snijbloemen (2 druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel in het water); het afvalwater kan gebruikt worden voor het gieten van de bloemen, planten en gras. en zorgt dat bladluizen minder gemakkelijk vat hebben op de planten.  Gewoon uw kuiswater (met de 2 druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel in de emmer water) na het kuisen over de planten gieten.  De plantenluizen gaan veel minder worden en misschien zelfs verdwijnen.

Gebruik en tips 

Dosering: Het Hans Raab onderhoudsmiddel is zeer spaarzaam te doseren, zoals reeds bij de verschillende producten beschreven. Nooit meer dan 1 druppel Ha-Ra product op 2 liter water of 2-3 druppels op 5 liter water gebruiken. Een hogere dosering, dan die door Ha-Ra® aanbevolen, geeft geen verbetering, maar streepvorming. Denk ook aan de mogelijk milieubelasting. Help ons het milieu van chemie en tensiden te ontlasten, door consequent uw huishouden met Ha-Ra® te reinigen en het Hans Raab onderhoudsmiddel steeds druppelsgewijs te doseren. Hierbij helpt ook onze Hans Raab Rollfix.

Extra info

Het Hans Raab onderhoudsmiddel is navulbaar. Zo helpt U mee de afvalberg niet onnodig te vergroten. Vraag ernaar in de winkel of bestel een navulling.601

Je bent misschien ook geïnteresseerd in