Ha-Ra perfect 42,5 cm met vaste steel.
  • Ha-Ra perfect 42,5 cm met vaste steel.

Vloerwisser perfect, kunststof Ha-Ra

€ 68,90
Inclusief belasting max 2 werkdagen

Vloer schoonmaken met Ha-Ra vloerwisser kunststof, Ha-Ra dweil

Dweil niet inbegrepen.

Ha-Ra vloerwisser met telescopische steel, voor handig schoonmaken:

  • vloer
  • muren
  • plafond.
  • laminaat dweilen snel met Hara vloerwisser + Hara dweil. 
  • telescopische steel is uitschuifbaar tot een lengte van 1.70 m, handig voor grote mensen om om ineens je plafond te kuisen.

Niet belastend voor rug, ideaal voor mensen met pijn onderrug of andere rugklachten.  Schoonmaken met Ha-Ra vloervezels, dweilen.   Ha-Ra dweilsysteem, vloerhouder

Verkrijgbaar in 32.5 cm en 42.5 cm

Variant
Aantal
In voorraad

Ha-Ra vloerwisser, kenmerken, gebruik. vloer en plafond schoonmaken.

HaRa vloerwisser perfect 42,5 cm om het schoonmaken en kuisen van de vloer, muren en plafond gemakkelijker te maken.  Lengte steel is 1.40 m

Hara vloerwisser heeft een aantal unieke eigenschappen.

  1. Hara vloerwisser voor het schoonmaken of de reiniging van uw vloer, muren en plafond.  Ideaal voor mensen met lage rugpijn.
  2. Ingebouwde rolletjes in de voet HaRa vloerwisser perfect 42,5 cm en een hoek van 60° vergemakkelijken het inrollen in de HaRa Nano Gold dweilen. 
  3. Een optimale dieptewerking wordt verwezenlijkt door het speciaal ontworpen zes-kamersysteem.  Door een voetdruk op de gouden knop van de voet de HaRa dweil perfect 32,5 cm wordt een gelijkbenig openklappen van beide vleugels bekomen.  
  4. 40 % minder krachtinspanning door het met ultrasone trillingen gelast S-gewricht van de HaRa vloerwisser perfect 42,5 cm.

Ook verkrijgbaar met een steel die in 2 delen kan ( de HaRa perfect met deelbare steel).  Zowel voor het kuisen van vloer, muren als plafond.

Graag meer info over alle schoonmaakmiddelen van Ha-Ra?  BOEK EEN DEMONSTRATIE.

De HaRa vloerwisser perfect 42,50 cm en alle Hara dweilen zijn te koop online of in de Ha-Ra winkel 't Linneke in Berlaar. Verkooppunt Antwerpen.

203

Je bent misschien ook geïnteresseerd in